Top

Franta

Daca ne intrebi ce tara ne-a placut cel mai mult, e greu sa luam o decizie. Fiecare oras are povestea lui, fiecare munte are frumusetea lui, fiecare pas plin de curiozitate pe taramuri necunoscute ne place la fel de mult. Dupa ani de zile de calatorit full-time, continuam sa exploram fiecare oras ca si cum ar fi prima noastra calatorie! Franta, insa, ne-a ramas in suflet in mod special si avem multe motive cu care sa argumentam!

Drumetiile din Alpi sunt inedite, incredibile si superbe! Gasesti drumetii cu grade diferite de dificultate (fiecare alege ce i se potriveste!), insa poti absorbi fericire prin toti porii cat timp ochii tai observa privelisti greu de uitat.

Orasele sunt si ele atat de frumoase! Romantice, moderne, arhitectura diversa, avem variante pentru toate gusturile!

Mancarea….MMMMM mancarea! Noi suntem iubitori de branza. Da, putem lejer sa renuntam la carne, dar la branzeturi….. mmmmnuu, multumesc! Am mancat branza buna si in alte tari (de exemplu Croatia), insa diversitatea pe care o gasesti in Franta… greu prin alte parti!

Aah si pentru ca tot eram la capitolul mancare… mana sus toti iubitorii de dulciuri (eu ridic doua!) – cel mai bun macarons din lumea asta il gasesti aici (daca ai alta parere – lasa un comentariu si spune-ne unde, mergem sa testam!).

Daca nu te-am convins, arunca un ochi pe canalul nostru de youtube pentru mai multe detalii!

0

post a comment